Du har bestilt hund her.
Din nye hund

Bestilling af hund
Du har besluttet dig til at bestille hund her hos os, hvad kan du så forvente af os og hvad forventer vi af dig.
Når du har bestilt hund her, ja så forventer vi at du besøger din hund flere gange indtil den er 8 uger og du kan hente den hjem. Vi mener det er vigtigt at hvalpen kender dig og familien.
VI sørger for at din hund får en sund opvækst, med masser af oplevelser, således at den er rustet godt til at forlade os.
Når hvalpen er kommet i sit nye hjem skal den i fred og ro have lov til at kikke sig om i de nye omgivelser.


Alene hjemme:
Jeg mener det er vigtigt at hvalpen allerede fra de første dage lære at det ikke er farligt at være alene hjemme, derfor er mit råd, læg lidt godbidder på gulvet og gå så en tur på en halv times tid uden, at gøre det store ud af, at sige farvel. Gå ud og luk døren. Når i så kommer hjem og hunden ikke har haft fat i noget, så er man glad,ros hunden stille og roligt. Hvis den har haft fat i noget, så luk hunden ud i haven uden at råbe ad den. Ryd op efter den og tag så hunden i og være glad for den. 
HUSK at hunden glemmer efter få sekunder, så derfor hjælper det ikke at skælde ud når i kommer hjem, for så oplever den bare hver gang i kommer ind af døren så er der skæld ud. Når i så kommer hjem vil hunden ikke være glad for nu kommer skideballen. Har den haft fat i noget, ud i haven , ryd op være glad når hunden kommer ind. Husk så også at flytte det som de dyre sko, da mange hunde er kvalitet beviste, de elsker ægte læder osv.


Udfordringer til hunden:
En schæferhund er en brugshund, dvs. at den elsker at opleve ting og få opgaver og bruge sin næse.
derfor er det vigtigt at hunden kommer til træning så tidligt som muligt, nogle klubber tager dem fra de er 8 uger, ja og hvad kan de så lære, jo f.eks. at gå spor, hvilket er en af schæferhundens stærke sider. Tit er det ikke så meget hunden der skal lære, men personen i den anden ende af hundesnoren.
I schæferhundeklubbens kredse gør vi meget ud af, at fortælle nye ejer om alt det man kan med sin hund, her er det tit kun hundeføren der sætter grænser for hvor meget tid som de vil eller kan bruge, hunden elsker alt det som sker omkring den, jo flere udfordringer, ja jo bedre hund får i ud af det.
Overskrift 1

Træning af din hund:
Hundetræning er mange ting og tilbudet er stort, jeg vil forsøge at fortælle lidt om hvad I kan med hunden.
Det er vigtigt at I har lyst og mulighed for at følge træningen og bruge lidt tid hjemme , derudover som tidligere sagt er det dig som skal bruge din fritid på det.
Schæferhundeklubbens tilbud gennem kredsene er stort, du kan træne for at få en lydig hund, men tilbudet er også til dem som vil dyrke konkurrencer på næsten alle plan, ja lige fra at bliver Danmarks mester.
Der kan trænes spor, lydighed og bidearbejde og så skal alle de ting fungerer på samme dag, hvis man skal til prøve med hunden.
Udstillinger er også et tilbud, her er det hundens bygnings forhold der kigges på, samtidig med hunden skal kunne bevæge sig smidigt og let rundt i ringen. Der konkurreres i forskellige alders klasser.
Det er for hunden en udfordring det hele, og giver hunden de oplevelser som er sundt for den.
Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan med din schæferhund.

| Svar

Nyeste kommentarer

02.06 | 20:35

Hej Jane. Jeg går og venter på min tæve går i løb, så der går nok 4 mdr. til vi har hvalpe salgsklare. Du er altid velkommen til at komme og se hvor dejlige tæv

02.06 | 16:22

Hvornår har i hvalpe? Vh Jane Gregersen